Sześć tysięcy lat temu wczesne cywilizacje Andów znały wartość quinoa: wspierające, bogate w białka ziarno znane jest do dziś jako "złoto Inków". Nowość z Trek 'n Eat, meksykańska quinoa jest pełna warzyw, aby zapewnić doskonałą dietę dla współczesnych poszukiwaczy przygód. Przyprawione danie jest wegańskie, bezglutenowe i bezlaktozowe i nie zawiera sztucznych barwników, konserwantów i wzmacniaczy smaku. Odrobina Cilantro podkreśla delikatne smaki typowe dla kuchni środkowoamerykańskiej.
Ten tekst jest tłumaczony automatycznie
Zesduizend jaar geleden kenden de vroege beschavingen van de Andes de waarde van quinoa: het ondersteunende, eiwitrijke graan is tot op de dag van vandaag bekend als "Inca-goud". Nieuw van Trek'n Eat, Quinoa in Mexicaanse stijl zit boordevol groenten om een perfecte voeding te bieden aan moderne avonturiers.
Het gekruide gerecht is veganistisch, gluten- en lactosevrij en bevat geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en smaakversterkers. Een vleugje Cilantro onderstreept de delicate smaken die typisch zijn voor Midden-Amerikaanse gerechten.
Ten tekst jest tłumaczony automatycznie