Ry? z szynk? w sosie satay
Danie z ry?em, szynk?, fasolk? szparagow?, porami i marchwi? w pikantnym sosie satay. Rozerwij torebk? u góry i roz?ó? jej doln? cz???. Uzupe?nij gor?c? wod? do kreski 8 (=0.320 litr) i sko?czy?!
Informacje dla alergików
Zawiera gluten, orzechy ziemne, soj?, mleko. Mo?e zawiera? ?ladowe ilo?ci: orzechy.
Warto?? od?ywcza/100 g
energia: 405 kcal (1694 kJ)
t?uszcze: 10.5 g (nasycone: 4.1 g)
w?glowodany: 64.5 g (cukier: 13.6 g)
bia?ko: 12.0 g
sól: 2.2 g
b?onnik: 3.8 g
Sk?adniki
50% ry?, 9% orzechy ziemne, cukier, m?ka pszenna, serwatka w proszku, 6% szynka (wieprzowina, skrobia pszenna, sól, aromat dymu w?dzarniczego, regulator kwasowo?ci (wyci?g z rozmarynu, kwasek cytrynowy), konserwant (E250)), cebula, marchew, por, pietruszka, 4% olej palmowy, 3% fasolka szparagowa, 0.04% chili, sól, wyci?g z dro?d?y, aromat, maltodekstryna, pomidory, soja, olej s?onecznikowy, czosnek, papryka, imbir w proszku, ga?gant chi?ski, trawa cytrynowa, papryka chili, kminek, skrobia modyfikowana (modyfikowana skrobia kukurydziana)