Makaron z szynk? i serem
Danie z makaronem i szynk?, porami, papryk? i cebul? w kremowym sosie z sera Ementaler. Rozerwij torebk? u góry i roz?ó? jej doln? cz???. Uzupe?nij gor?c? wod? do kreski 9 (=0.370 litr) i sko?czy?!
Informacje dla alergików
Zawiera gluten, jaja, mleko. Mo?e zawiera? ?ladowe ilo?ci: orzechy ziemne, orzechy.
Warto?? od?ywcza/100 g
energia: 420 kcal (1760 kJ)
t?uszcze: 15.4 g (nasycone: 9.1 g)
w?glowodany: 55.3 g (cukier: 5.4 g)
bia?ko: 13.6 g
sól: 3.3 g
b?onnik: 5.3 g
Sk?adniki
57% makaron (pszenica, jaja, sól), 11% ser (serwatka w proszku, ser w proszku, olej palmowy, sól, syrop glukozowy), 7% szynka (wieprzowina, skrobia pszenna, sól, aromat dymu w?dzarniczego, regulator kwasowo?ci (wyci?g z rozmarynu, kwasek cytrynowy), konserwant (E250)), olej palmowy, mleko w proszku, olej kokosowy, skrobia ziemniaczana, 4% papryka, 2% por, 2% cebula, 0.07% pieprz, sól